Magazyn Twoje Miejsce

Zapraszamy do lektury

Fundacja Harmony Polish Hotels wydaje kwartalnik "Twoje Miejsce" dystrybuowany w obiektach zrzeszonych w grupie. Znaleźć w nim można materiały o tematyce lifestyle, ciekawostki regionalne, rekomendacje turystyczne oraz materiały promujące hotele grupy Harmony.

Treści publikowane w kwartalniku przenoszą Czytelników do świata harmonii ducha, wypoczynku, smaku oraz SPA. Teksty z "Twojego Miejsca" publikowane są również online w dedykowanym serwisie twojemiejsce.harmonyhotels.pl

Zobacz "Twoje Miejsce" online »

Zapraszamy do naszej grupy.
Korzystaj z doświadczenia i wiedzy, zyskaj dodatkowe zasięgi i promocję swojego obiektu.

Hotele grupy Harmony Polish Hotels

Harmony Polish Hotels zrzesza obecnie kilkadziesiąt polskich niezależnych obiektów hotelowych, głównie 3- i 4-gwiazdkowych, o różnorodnymi unikalnym charakterze,
atrakcyjnie zlokalizowanych na terenie całej Polski.

Reprezentują one trzy rodzaje obiektów: City & Business Hotels (hotele miejskie i biznesowe), Resorts & Spa (obiekty wypoczynkowe i spa), Palaces & Mannors (pałace i dwory). Hotele członkowskie, korzystając z przywilejów przynależności do wspólnej organizacji, zachowują jednocześnie swoją niezależność właścicielską i zarządczą, a także tożsamość swojej marki (nazwa, logo, identyfikacja wizualna).

Kliknij na mapę poniżej, aby zobaczyć spis hoteli członkowskich:

Zapraszamy na portal Harmony Polish Hotels

www.harmonyhotels.pl