Sortuj wg
Pokaż
na stronę

Nowy

Legginsy z wysokim stanem i kieszeniami workout gym legging scrunch butt yoga pants sport women fitness leggings Informacje o wysokości rozmiar talia biodra długość S 54 cm 70 cm 84 cm M 58 cm 74 cm 86 cm L 62 cm 78 cm 88 cm Uwaga: 1. Proszę, pozwól 1-3 cm odchylenie pomiaru ze względu na pomiar ręczny. 2. z powodu różnych monitorów i efekt świetlny rzeczywisty

Nowy

SZCZEGÓŁY PRODUKTU Lekkie legginsy mają wsparcie dla ciebie,oddychająca odzież uciskającą,4-drożny rozciągających i быстросохнущую technologię, która czyni nas wygodne i suche.Wysoka talia fit 4 Way stretch Sweat wicking tkaniny oddychająca odzież uciskającą trzyma podczas modelowania kształtu.Węższy w kształcie litery V pas z tyłu

Nowy

Dane techniczne: Płeć: Kobieta Kolor: Szary, Różowy, Czerwony, Czarny, Niebieski, Zielony Materiał: 87% Nylon, 13% Elastan Rozmiar: S, M, L Waga: 200 g Listę Pakietów: 1 * Spodnie Do Jogi Zdjęcia Przedmiotów Sprzedaż hurtowa i bezpośrednia wysyłka mile widziane?Do sprzedaży hurtowej,oferujemy rabat lub darmową przesyłkę

Nowy

Wielofunkcyjne odcinku liny regulowany pasek oporu fitness sportowy wiązka gumki do gimnastyki treningu siłowego Opis: Wielofunkcyjne Liny Napinające 100% Nowa Marka Nadaje się do:sprzętu fitness, sala fitness / sala ciała, najnowsze trendy, ćwiczeń jogi Fitness-efekt:utrata masy ciała,kształtowanie ciała,piękno ciała,pośladki Siła

Nowy

Drzwi Split Elastyczność, Sport, Joga, Balet Grupa Taniec Gimnastyczne Ćwiczenia Zginania Pleców Liny Miękkie Naprężenie Rozciągające Pasek Nogi Nosze Pasek Cechy: Unieś biodra. Szczupła talia. Piękne piersi. Piękne plecy. Zwiększ siłę nóg. Specyfikacja: Materiał: Bawełna, Poliester Kolor:

Nowy

3 szt joga zestaw kobiety sprężone bieganie, fitness, sport, aktywny odzież dla kobiet siłownia odzież szybkoschnąca trening sportowy strój kobiecy Uwaga: 1. z powodu różnych monitorów i efekt świetlny rzeczywisty kolor elementu może się nieznacznie różnić od koloru przedstawionego na zdjęciach.Dziękuję! 2. Proszę, pozwól 1-3 cm

Nowy

modname=ckeditor Women Sexy Yoga Pants odzież sportowa drukowane legginsy do jogi, fitness, jogging, biegi rajstopy wąska odzież damskiej odzieży sportowej Rozmiar/cm Talia Biodra Długość Sławek 60-70 68-83 86 Z 64-74 72-87 88 M 68-78 76-91 90 L 72-82 80-95 92 ХL 76-90 84-100 94

Nowy

2-Częściowy Zestaw Kobiet Bez Szwu Energetyczne Joga Zestawy Kobiety Biustonosz Sportowy Odzież Fitness+Wysoka Talia Siłownia Szorty Dres Ubrania Treningowe Zestaw Opis produktu четырехходовой odcinek przysiady dowód elastyczny pas precyzyjny krój i ręczne szycie po wydrukowaniu 8 kolorów możesz wybrać pakiet zawiera: 1 zestaw Gwarancja

Nowy

Informacje o wysokości Rozmiar talia biodra długość S 56 cm 64 cm 82 cm M 60 cm 68 cm 84 cm L 64 cm 72 cm 86 cm 1. Proszę, pozwól 1-3 cm odchylenie pomiaru ze względu na pomiar ręczny. 2. z powodu różnych monitorów i efekt świetlny rzeczywisty kolor elementu może się nieznacznie różnić od koloru przedstawionego na zdjęciach. Modelowe przedstawienie

Nowy

Specyfikacja produktu: Dotyczy płeć: kobieta Tkanina: bawełna Wzór: jednolity kolor Rodzaj kołnierza: U-dekolt w kształcie Rodzaj rękawa: bez rękawów Popularne elementy: wyłącznik, oparcie, krzyż Kolor: różowy, czerwony, fioletowy, szary, zielony, ciemno-szary, błękitny Rozmiar: S, M, L, XL, XXL Rozmiar(cm) S

Nowy

Cechy: Elastyczny, oddychający, utrzymuje ciepło, poci się, wygina się INFORMACJE Tytuł: Sportowa Koszulka Do Jogi Skład: nylon, elastan Rozmiar: S, M, L, XL Secnes: Joga, Fitness, Jogging, Taniec Sezon: Jesień-Zima Typ:Fit Notatnik: brak Jakość: Doskonała

Nowy

Punktowy masażer poduszka do pleców Ból w ciele zdejmuje Spike joga mata z poduszką Cechy: 1. Акупрессурный mata i poduszka stres, ból, ból i napięcie mięśni, łagodzą ból w szyi i poprawiają krążenie krwi 2. pomaga przy bólach pleców, napięcie, sztywność, bezsenności, zmęczenia i wielu innych stanach 3. stymuluje

Nowy

Hej, Ślicznotko, Zapraszamy ! Damska odzież sportowa dres fitness zestaw odzież treningowa 2 kawałek zestaw do jogi długie legginsy i sportowy biustonosz z literami 2 kolory tylko, zielony i różowy Proszę odnieść się do poniższej tabeli w celu uzyskania informacji o wymiarach Jeśli masz jakieś pytania, proszę nie wahaj się skontaktować z nami Witam

Nowy

Towary dla mat do jogi w magazynie Produkty naszej firmy yoga mat dobrze wyposażone Dla organizacji pilnej wysyłki prosimy o kontakt z działem obsługi klienta Dziękuję ci za wsparcie, przyjacielu! Jeśli masz jakieś pytania, proszę nie wahaj się zostawić nam wiadomość, dane techniczne produktu Przedmiot:mata do jogi Rozmiar:183*61*1.0