Sortuj wg
Pokaż
na stronę
Nowy

RM17221375753531905 O Kolorze Proszę zwrócić uwagę, że istnieje wiele różnych rozdzielczościach wyświetlacza pomiędzy każdym komputerem, więc kolor wyświetlany na ekranie, może mieć aberrację chromatyczną.Postaramy się zrobić wszystko, co możliwe, aby uniknąć tej sytuacji, Dzięki za wyrozumiałość. O odległości strzelania Nie

Nowy

produkty powiązane Szczegóły Produktu: Cechy: 1. ponowne drukowanie z wysokiej jakości tkaniny winylu włókna chemiczne vinyl. 2. Ładny kolor, wysokiej rozdzielczości i silna artykulacja. 3. matowy proces, brak odblasków, brak refleksji, idealny efekt dla zdjęcia. 4. można go używać w wielu przypadkach, takich jak

Nowy

RM17 O kolorze Proszę zwrócić uwagę, że istnieje wiele różnych rozdzielczościach wyświetlacza pomiędzy każdym komputerem, więc kolor, pokazany na ekranie, może mieć aberrację chromatyczną.Postaramy się zrobić wszystko, co możliwe, aby uniknąć tej sytuacji, Dziękuję za zrozumienie..O urzędzie Celnym Pytanie:Jak ustawić tło w sprzedaży?A:możesz

Nowy

PYTANIA I ODPOWIEDZI: 1.pytanie: Jak ustawić tło? A: jeśli nie zamówienie to proszę prześlij wykonaną na zamówienie informacje do nas.Nasi projektanci opracują go dla ciebie.Jeśli użytkownik złożył zamówienie i chcesz dostosować tło,prosimy, prześlij nam swoje informacje dotyczące poszczególnych w ciągu 12 godzin.W przeciwnym razie będziemy

Zapraszamy do naszego sklepu WYKONANY NA ZAMÓWIENIE I SPECJALNIE DLA CIEBIE

Nowy

Oferujemy nasze fotograficzne tła w wielu wariantach materiałów tysiące stylów do wyboru.Przeczytaj poniżej, aby uzyskać więcej informacji na temat każdego z oferowanych przez nas materiałów. Tkanina poliestrowa-to nasza najnowsza i największa komputerowa malowane bez zmarszczek polarowa tkanina, która jest jak pralki i suszarki.Sprzątanie-to proste!Wystarczy

Nowy

Charakter produktów odbiornik Godox X1T, nadajnik C zgodny, odległość działalności dotrzeć może do 100 metrów.Dane techniczne: Marka: Godox model: X1R/C kompatybilny z: Godox X1T, C kanał nadajnika: 32 grupa: 5 system operacyjny: 100 m (max) wyjście: 2,5 mm gniazdo synchronizacji danych przewód do wbudowanego systemu zdalnego: 2,4 g tryb modulacji transmisji bezprzewodowej:

Nowy

Cechy: Zupełnie nowy i wysokiej jakości. Wykonany z metalu, mocny i piękny.Kompatybilny z Leca, Fujifilm X100 i innymi kamerami z otworem gwintowanym, wężyk otwarciem migawki. Sp ecifications: Forma: płaska wypukła wklęsła Średnica: 11 mm Materiał: Metal Aluminium Zgodność z: Leca Camera i innymi aparatami

Nowy

Opis: 24cm x 23cm x 22cm przenośna prosta składana studio 2x LED Light Soft Light Camera z 1 kablem Micro USB i 6 kolorach (czarny/biały/pomarańczowy/czerwony/zielony/niebieski) w tle tkanina Cechy: 1. zdjęcia ulubionych jest przeznaczony dla małych fotografów. 2. małe studia mogą szybko i łatwo chwytać małe przedmioty, takie jak

Nowy

O Kolorze Proszę zwrócić uwagę, że istnieje wiele różnych rozdzielczościach wyświetlacza pomiędzy każdym komputerem, więc kolor wyświetlany na ekranie, może mieć aberrację chromatyczną.Postaramy się zrobić wszystko, co możliwe, aby uniknąć tej sytuacji, Dzięki za wyrozumiałość.. O Celnym Pytanie:Jak ustawić tło w sprzedaży? A:możesz

Nowy

Materiał: cienki materiał winylowy waga: 120 g/mkw maksymalna szerokość: 3 m, rodzaj: druk cyfrowy /komputerowy wydruk.Charakterystyka: светопоглощающий , nie odblaskowe , bez kieszeni ,bezszwowe, nie nadająca się do prania.Być doprowadzonym do: ślub, dorosłych, dzieci, świątecznej imprezie komercyjnej pracy, prezentacji reklam etc. Materiał:

Nowy

55 cm przenośny Bowens Mount Octagon Umbrella Softbox + torba do przenoszenia dla studia fotograficznego Flash Outdoor Photography Soft Box cechy: 1.wewnątrz z odbijającym srebrem i pochodzi z przednim półprzezroczysty dyfuzorem, doskonale nadaje się do speedlite, monolight, strobe lub slave. 2.szybki i łatwy sposób wykonać piękne rozproszone światło. 3.specjalnie

Nowy

2szt Godox 43 108 cm reflektor parasol studio fotograficzne lampy błyskowej granulowany czarny srebrny parasol opis: jest to zupełnie nowy 43 cm 108 cm studio parasol jest dostępny w studiu najlepszy wybór dla twojego fotografowania przynosi naturalne i piękne zdjęcia fałdy pięknie lekki, łatwy w użyciu i nosić ze sobą.Specyfikacja: Materiał: Nylon Materiał,