Najlepsze Sprzedaży 2021 Nowe Letnie Modne Pantofle Z Cekinami Z Mikrofibry Na Grubym Obcasie Sandały Damskie Letnie Buty Damskie Pantofle, Sandały Najlepsze Sprzedaży 2021 Nowe Letnie Modne Pantofle Z Cekinami Z Mikrofibry Na Grubym Obcasie Sandały Damskie Letnie Buty Damskie Pantofle, Sandały Najlepsze Sprzedaży 2021 Nowe Letnie Modne Pantofle Z Cekinami Z Mikrofibry Na Grubym Obcasie Sandały Damskie Letnie Buty Damskie Pantofle, Sandały Najlepsze Sprzedaży 2021 Nowe Letnie Modne Pantofle Z Cekinami Z Mikrofibry Na Grubym Obcasie Sandały Damskie Letnie Buty Damskie Pantofle, Sandały Najlepsze Sprzedaży 2021 Nowe Letnie Modne Pantofle Z Cekinami Z Mikrofibry Na Grubym Obcasie Sandały Damskie Letnie Buty Damskie Pantofle, Sandały Najlepsze Sprzedaży 2021 Nowe Letnie Modne Pantofle Z Cekinami Z Mikrofibry Na Grubym Obcasie Sandały Damskie Letnie Buty Damskie Pantofle, Sandały

Numer Modelu: sandały sandały
Wysokość Platformy: 0-3cm
Rodzaj Wzoru: Patchwork
Bocznym Typ Dominacja: Otworzyć
Typ Zamknięcia: Слипоны
W formie: Nadaje się do wielkości, weź swój normalny rozmiar
1: sandały modne
Element Mody: Połysk
9: Buty damskie nowa
Typ Towaru: Sandały
Materiał Podeszwy: Guma
8: buty damskie
marka: ZXRYXGS
Przypadek: Impreza
Styl: Modne modele
Wysokość Obcasa: Miód (3cm-5cm)
10: buty damskie letnie sandały
2: Damskie Modne Buty
Materiał Wkładki: Guma
5: kapcie sandały
Typ Cofania Licznika: Otworzyć
Rodzaj Obcasa: Kwadratowy obcas
Materiał Podszewka: PU
6: Kapcie Damskie
3: Buty
Typ Sandały: Podstawowe modele
4: buty sandały
Nazwa Działu: Dorosły
Górny Materiał: Mikrofibra
7: Kapcie Kobiet
Z Platformami: TAK

• Proszę dokładnie sprawdzić rozmiar wykresu,w zależności od długości twoich nóg, aby wybrać rozmiar, dzięki czemu można wybrać odpowiedni rozmiar!!Proszę, wybierz rozmiar STANY zjednoczone, Dziękuję!Jeśli nadal nie jesteś pewien,jaki rozmiar ci odpowiada, proszę nie wahaj się skontaktować z nami!

Materiał powierzchni odniesienia: mikrofibra, siatka, cekiny

Wysokość obcasa: 5 cm

Materiał wkładki: skóra syntetyczna

Materiał podeszwy: guma

Kolor: złoto, srebrny,złoty siatki, srebrna siatka

rozmiar: EUR 35-41

Witamy przyjaciół z całego świata, aby kupić nasze produkty!

Jakość przede wszystkim uczciwość i rzetelność!

Jest to produkt, którym są zadowoleni klienci, i to jest nasze pragnienie!

Serdecznie podchodzimy do każdego klienta!

Życzę kupującym przyjaciół, wesołych zakupów!

Logistyka:

1. przyjaciel kupującego zostawił prawidłowe dane o zamówieniu: adres, nazwa, kod pocztowy, telefon.Klienci z Rosji, proszę wypełnić imię i nazwisko; aby korzystać z Fundacjaharmonyhotels.pl Premium Shipping, nazwa musi być nazwisko + imię i nazwisko, w przeciwnym razie nie może ono być wysłana.

2. ze względu na różne koszty transportu w różnych krajach pobierane opłaty transportowe będą się różnić.

3. logistyka, której używamy, jest bezpieczna i wydajna, a ona przyjedzie w określonych godzinach).W szczególnych przyczyn przesyłka zostanie zatrzymana!

Odsprzedaż:

1.Możesz pobrać obraz z naszego sklepu, aby pokazać swoim klientom lub pobrać na swój sklep wyprzedaż.

Jeśli masz zlecenie od swoich custonmers, proszę, zamów w naszym sklepie bezpośrednio i wypełnij odpowiedni adres twojego custonmers i wybierz odpowiedni sposób dostawy, sprawdzimy dobre buty i wyślemy.

3. mamy wszystkie style butów w Chinach, tutaj nie możemy pokazać je w pełni.Więc jeśli chcesz sprzedać jakie buty w Chinach, można najpierw skontaktować się z nami i wyślij nam zdjęcie, czy mogę dać rozsądną cenę

Po sprzedaży:

1. Gdy masz buty i spełniły jej, proszę, daj mi pięć gwiazdek i pokaż jakieś reality show sprzężenia zwrotnego, to daje nam lepsze wsparcie.

2 .Jeśli dostał buty nie bardzo spełnia, niezależnie od tego, jaka przyczyna powoduje, proszę zostawić wiadomość do nas na czas, jeśli twój problem, pomożemy ci znaleźć dobry sposób, aby rozwiązać problem, jeśli nasz problem, nie martw się, i odpowiedzialny sprzedawca, mogę być pewien, że możemy pomóc ci rozwiązać problem dobrze, i niech masz szczęśliwy czas zakupów.

Tagi: sandały Damskie, kobieta-pompa, wysoki obcas, obuwnicze kobiety, босоножка na wysokim obcasie, pompowanie kobiety, drzewo sandałowe, buty damskie na wysokim obcasie, obcas butów, obcas kobiety.

• Jameslimpbizkit3

Very nice