Siłownia ćwiczenia biegowe męskie rajstopy uciskowe spodnie do jogi fitness legginsy treningowe do koszykówki piłka nożna trening odzież sportowa Spodnie

Typ Towaru: GĘSTY
Styl: Spodnie Biegowe
Materiał: Elastan
Kolor: 3 kolory
Nazwa: Siłownia ćwiczenia biegowe męskie rajstopy uciskowe spodnie do jogi
Dropshipping: Wsparcie
Przylot: Wiosna 2019 roku
Podłoga: Męski
Hurtownia: TAK
Rodzaj Wzoru: Twarda
Sport: Odbywa się
Funkcja: Oddychający, Szybkoschnący, Wytrzymałość
marka: KHADGAR
Rozmiar: Asian Size S-XXXL
Długość Produktu: pants
W formie: Nadaje się mniej niż zwykle. Proszę sprawdzić informacje na temat wielkości tego sklepu
Oryginał: Chiny
Numer Modelu: SGT906

• *O produkcie: nazwa : siłownia ćwiczenia biegowe męskie rajstopy uciskowe spodnie do jogi rozmiar : Azjatycki rozmiar S-XXXL kolor : 3 kolory Materiał : Poliester, Elastan Rodzaj : uciskowe rajstopy przylot : 2019 funkcja : oddychająca, szybkoschnąca, neuropatia kompresji handel Hurtowy : wsparcie, fabryczne sprzedaży

*O pakiecie: spodnie uciskowe*1 szt losowo mały prezent

Tagi: męskie białe legginsy, kobieta jogging, konstrukcyjny oddech, 2-częściowy zestaw kobiet treningu, męskie legginsy, siłownia męska koszula, męskie legginsy do kryzysu, lekkoatletyka Auckland buty, bieg po szczęście, profesjonalne biegowe rajstopy dla mężczyzn.

• Denis Grahev

Demasiado chico siendo una 3XL. A parte se trasparenta. Lo devolvería

• Bili Naruto

Great. All good