Sucker Ball Target Rodzic-Dziecko gra Interaktywna zabawka Sticky Ball dziecięcy dwustronny rysunek Sticky Target Ball Rzutki prezenty

Funkcja: Rozwój Zdolności Do Хватанию/Ruch
Projekt: Zwierzę
Typ: Pazur piłkę
Sport: Baseball
Materiał: Polyester
Wymiary: 31,5*46,5 cm
Numer Modelu: Kreskówka Lepki Cel Piłkę Dart
Ostrzeżenie: Uważaj
Podłoga: Unisex
Przedział Wiekowy: > 3 lat
Dowód: CE

• Cechy :

1. słodkie i zabawne kreskówki wzór: ten model zabawki wykorzystuje zabawne i słodkie kreskówki obrazu, aby przyciągnąć uwagę dzieci.

2. фланелевая lepka latający cel dla piłki: ta zabawka jest kolorowa i atrakcyjna, i dziecko będzie ją kochać.

3.praktycznie: ta tablica dart zwierząt kreskówki dzieci może być używany wiele osób w tym samym czasie, aby pracować rzucając zdolność.

Opis :

Ten animowany dla dzieci zwierzęta rzutki może być używany przez wielu ludzi w tym samym czasie, aby wykonywać napędzających zdolności.

Dane techniczne :

Rozmiar produktu: 31,5*46,5 cm

Jednoskładnikowy materiał: włókna poliestrowe, tkaniny нетканая

Stosowanie: dzieci do trzech lat i starszych

Pakiet Zawiera :

1*kreskówka cel

3*lepką kulę

1*lepki hak

Tagi: нерф piłki rzutki, lepkie kulki инфабл dart, alvo dart ball, diy lepką kulę, dart kid ball, lepkie kulki na dachu, lepki спичечный piłkę, gry ruchu wielkie, plac lepka gra w piłkę, gry ruch.