Uniwersalny dekoder bezprzewodowy pilot zdalnego sterowania Smart TV STB kontroler dla HDTV Smart TV Box czarny DVB-T2 RC drop shipping

Częstotliwość: /
Numer Modelu: Bezprzewodowy Pilot Zdalnego Sterowania
Dowód: NIE
Przedmiot: uniwersalny pilot dekoder telewizyjny,bezprzewodowy pilot zdalnego sterowania
Aplikacja wsparcia: No
rc: rc ir remote,smart tv box pilot zdalnego sterowania
Sieć Bezprzewodowa: IR
Skorzystaj z: Uniwersalny
Kanał: 1
Pakiet: TAK

• Może być używany tylko w PODCZERWIENI konsolach.Ten pilot zdalnego sterowania nie mogą być używane bez IR funkcji.

Ogólne informacje:

Jest to uniwersalny pilot zdalnego sterowania DVB-T2 STB, kompatybilny z większością dekoder tv cyfrowej DVB-T2.Dedykowane klawisze nawigacji po menu, bezpośredni dostęp do kanału DVB-T2, nie jest wymagane programowanie lub ustawienia.

Bardziej odległe przekazując odległość z obowiązującymi odległości do 10 metrów i ono także ma stajenki widok.

Łatwo przywiera, z lekkim i kompaktowym rozmiarze, może zmieścić się z różnymi DVB-T2 STBs, wygodne w użyciu.

Cechy:

* Ten pilot zdalnego sterowania jest kompatybilny z większością dekoder tv cyfrowej DVB-T2.

* Dedykowane klawisze nawigacji po menu, bezpośredni dostęp do kanału DVB-T2, nie jest wymagane programowanie lub ustawienia.

* Ponad daleką przekazując odległość z obowiązującymi odległości do 10 metrów i ono także ma stajenki widok.

* Jest to specjalny wkład pilot zdalnego sterowania, i obejmuje wszystkie funkcje oryginalnego pilota zdalnego sterowania.

* Łatwo zrozumieć, z lekkim i kompaktowym rozmiarze, może zmieścić się z różnymi DVB-T2 STBs, wygodne w użyciu.

Dane techniczne:

Typ: pilot dekodera DVB-T2

Materiał: Plastik

Odległość: do 10 m

Bateria: 2 * baterie AAA (nie dołączone)

Zgodność z: DVB-T2 STB

Kolor: Czarny

Rozmiar Produktu: Ok. 15.2 * 4.4 * 2 cm / 5.98 * 1.73 * 0.78 w

Waga Produktu: Ok. 49,7 g / 1,75 uncji

Rozmiar Opakowania: Ok. 15,5 * 4,5 * 2 cm / 6.10 * 1.77 * 0.78 w

Waga Opakowania: Ok. 51 g / 1,80 uncji

Listę Pakietów:

1 * pilot zdalnego sterowania można używać tylko w PODCZERWIENI konsolach.Ten pilot zdalnego sterowania nie mogą być używane bez IR funkcji.

1) akceptujemy Alipay, West Union, TT.wszystkie główne karty kredytowe są akceptowane przez bezpieczny system płatności ESCROW.

2) płatność musi być dokonana w ciągu 3 dni od złożenia zamówienia.

3) Jeżeli nie możesz złożyć zamówienie bezpośrednio po zamknięciu aukcji, proszę, poczekaj kilka minut i spróbuj ponownie płatności, która powinna być zakończona w ciągu 3 dni.

1. DOSTAWA NA CAŁYM ŚWIECIE. (Za wyjątkiem niektórych krajów i APO/FPO)

2. zamówienia są realizowane niezwłocznie po potwierdzeniu płatności.

3. Wysyłamy tylko do potwierdzającym częściach zamówienia.Adres zamówienia musi być zgodny z adresem dostawy.

4. przedstawione obrazy nie są rzeczywistym towarem i są przeznaczone wyłącznie w celach informacyjnych.

5. usługa tranzytu czasu świadczona przez przewoźnika i wyklucza weekendy i święta.Czas tranzytu może się różnić, szczególnie w sezonie.

6. Jeśli nie otrzymałeś swój ładunek w ciągu 45 dni od daty PŁATNOŚCI, prosimy o kontakt z nami.Namierzymy, wysyłanie i skontaktujemy się z tobą jak najszybciej z odpowiedzią.Nasz cel-zadowolenie klienta!

7. należnego statusu rezerwy i różnicy w czasie, wybieramy wysyłki swój przedmiot od naszego pierwszego dostępnego magazynu dla szybkiej dostawy.

8. Czas Dostawy:

1. masz 7 dni, aby skontaktować się z nami i 30 dni, aby go odzyskać od daty jego otrzymania.Jeśli ten towar jest do państwa dyspozycji 7 dni, uważa się za używany, a my nie wyda ci zwrot lub wymianę.Nie ma wyjątków!Koszt wysyłki jest pobierane zarówno sprzedającym, jak i kupującym na pół.

2. wszystkie zwracane produkty muszą być w oryginalnym opakowaniu, musisz podać nam numer śledzenia przesyłki, konkretną przyczynę zwrotu i twój po#.

3. Zwrócimy ci pełną kwotę wygraną, po otrzymaniu towaru w oryginalnym stanie i opakowaniu ze wszystkimi włączonymi części i akcesoriów, po tym jak kupujący i sprzedający unieważnić transakcję z Fundacjaharmonyhotels.pl.Czy można wybrać sobie wymianę.

4. będziemy ponosić cały koszt dostawy, jeśli produkt(y) nie są tak reklamowane.

1. 12 miesięcy ograniczonej gwarancji producenta na wadliwe produkty (za wyjątkiem produktów, uszkodzonych i/lub nieprawidłowo wykorzystanych po otrzymaniu).Akcesoria dostarczane z gwarancją na 3 miesiące.

2. uszkodzone części muszą być przekazane i zwrócone w okresie gwarancyjnym (w oryginalnym opakowaniu, jeśli jest to możliwe).Należy poinformować nam, na czym polega wada, i dać nam numer twojego zamówienia.NIE REMONTUJEMY I NIE ZASTĘPUJEMY CZĘŚCI Z WYGASŁĄ GWARANCJI.Zgadzasz się ze wszystkimi wyżej wymienionymi zasadami przy zamówieniu na Fundacjaharmonyhotels.pl!

Utrzymujemy wysokie standardy jakości i dążymy do 100% satysfakcji klienta!Opinia jest bardzo ważna prosimy skontaktować się z nami natychmiast, zanim dasz nam neutralną lub negatywną opinię, abyśmy mogli w sposób zadowalający rozwiązać twoje problemy.

Nie można rozwiązywać problemy, jeśli my o nich nie wiemy!

Tagi: STB, system przechowywania danych, pilot uniwersalny tv, iptv m3u Włochy smarters, xmrm 010, вонтар B3, pilot do dvb t2 uniwersalny, beelink gt ultimate, android stb, dvb t2 usb.

• Sherhan Madi

Fast shipping good product supply excellent