PILOT ZDALNEGO STEROWANIA RD-448E DO PROJEKTORA NEC M260W M260X M300W M300WS M300X M300XS NP-M260W NP-M260X NP-M300W NP-M300X P350W P350X

Numer Modelu: RD-448E RD-443E
marka: мингфулай
Skorzystaj z: Projektory
Sieć Bezprzewodowa: IR
Pakiet: TAK

• ORYGINAŁ

PILOT ZDALNEGO STEROWANIA PROJEKTOREM RD-448E

Pierwotnie dostarczony z modelami репроектора LCD: M260W, M260X, M300W, M300WS, M300X, M300X, NP-M260W, NP-M260X, NP-M300W, NP-M300X, P350W, P350X, P420X

Kompatybilny z modelami LCD, projektorów: NP110, NP115, NP1250, NP215, NP2250, NP3250, NP3250W, NPM260W, NP-M260W, NPM260X, NP-M260X, NPM300W, NP-M300W, NPM300X, NP-M300X

Seria VT: VT37, VT47, VT48, VT49, VT58, VT59, VT375, VT380, VT470, VT480, VT490, VT491, VT495,

ВТ570, ВТ575, ВТ580, ВТ590, ВТ591, ВТ595, ВТ670, ВТ675, ВТ676, ВТ695, ВТ700, ВТ800

Seria LT : LT25, LT30, LT35, LT37, LT180 +, LT280, LT380;

Seria M : M230X +, M260X +, M260XC, M260XS, M260WS +, M260W +, M3300X +, ME300XC, M300XS +,

M300WS, M300WS, M300W +, M350X +, M350XC, M350XS +, M420X +

Seria NP : NP40, NP41, NP42, PN43, PN50, NP51, NP52, PN54, NP60, NP61, NP62, NP63, NP63 +, NP64,

NP110 +, NP115 +, NP210 +, NP215, NP216, NP300 +, NP305 +, NP310 +, NP400, NP400C, NP400 +,

NP405C, NP410 +, NP410W, NP500, NP500C, NP500 +, NP500W +, NP500WS, NP510 +, NP510C,

NP510W, NP510WS, NP600, NP600S, NP610 +, NP610C, NP610S, NP700, NP1000P350X +, P420X,

V230 +, V230X, V260, V260X, V300X

Uwaga: ta lista może być niepełna.

Opracowujemy również nowe modele na rynku bardzo miesiąca,dla wszystkich modeli,których nie można znaleźć na naszej stronie internetowej,można pls wysłany numer modelu lub zdjęcia do nas, pozwól mi sprawdzić, czy mamy, czy nie.

Skype: LS-LIMITED

Polityka sklepu LS

Wysyłka

Wysyłamy produkty na całym świecie.Prosimy zwrócić się do naszego kalkulatora dostawy, aby ustalić koszt wysyłki.

Darmowa wysyłka-jest to standardowy sposób dostawy 20-30 dni, aby dostać towar, jeśli jesteś w pośpiechu, Proszę, wybierz szybki sposób wysyłki: DHL

twój towar zostanie wygenerowany i wysłany w ciągu 1-3 dni roboczych.Numer śledzenia zostanie wysłany do ciebie e-mail po tym, jak towar zostanie zrealizowane i wysłane.Proszę, skontaktuj się z nami, jeśli nie otrzymałeś swój numer śledzenia lub potwierdzenie dostawy przez 3 dni roboczych.

Dla przewozów międzynarodowych nie możemy zagwarantować dokładności terminów dostaw, tak jak każdy kraj ma swoje własne wymagania co do odprawy celnej.Proszę, skontaktuj się z lokalnym brokera celnego aby uzyskać więcej informacji/wymagań.Klient ponosi odpowiedzialność za dodatkowe opłaty celne, opłaty maklerskie, opłaty i/lub podatki.Te opłaty nie są wliczone w cenę i mogą być odzyskane w momencie dostawy.Opłaty te nie podlegają zwrotowi.

Wszystkie opłaty za wysyłkę i obsługę przesyłki nie podlegają zwrotowi.

Obsługa klienta

Jeśli potrzebujesz pomocy, skontaktuj się z nami.Czekamy, aby móc zapewnić państwu doskonałą obsługę!

ZWROT

L. S. oferuje naszym klientom 90-dniową (90 dni od daty wystawienia faktury) gwarancja wymiany lub zwrotu towaru na wszystkie zakupy, za wyjątkiem ludzkiego szkód i strat spowodowanych awarią lub usterką projektora.W celu uzyskania pełnej gwarancji skontaktuj się z nami.

Procedura Zwrotu Towaru

Aby zwrócić towar, należy zadzwonić lub napisać e-mail i uzyskać numer autoryzacji zwrotu produktu (RMA") w okresie gwarancji zwrotu towaru (opisanej powyżej).L.S nie będzie przyjmować zwroty bez uprzedniej zgody i autoryzacji zwrotu (RMA).Po wydaniu numeru RMA są ważne w ciągu 40 dni, w ciągu których muszą być zwrócone w L. S. klient musi wyraźnie wyświetla numer(y) RMA na etykiecie pudełek, zawierających zwrócony produkt.

L. S nie zwróci klientowi początkowe koszty wysyłki.

Nie przyjmujemy żadnych przedmiotów, które mają fizyczne uszkodzenia.Uszkodzenia fizyczne-to szkody, które nie jest spowodowane jakimś normalnym zużyciem.Jeśli otrzymamy towar, który fizycznie uszkodzony, zostanie on zwrócony kupującemu na jego koszt.

Opinie

Jeśli z jakiegoś powodu uważasz, że nie zasługujemy na pozytywną opinię, prosimy, skontaktuj się z nami i pozwól nam poprawić swoje doświadczenie zakupy z nami.Dziękuję!

Tagi: klawiatura asus gl752vw, 315 mhz, Pilot zdalnego sterowania klonem 433 Mhz, gj 2k15, pionierski radio, dreambox, różowa vinyl owinąć, projektor z pilotem, rock express, sześcienny projektor.

• Enzocatriel

The remote is working, packed well, arrived quickly

• Lyskovsky

Corresponds to the description, I can not check the performance yet. As will be the opportunity to test and additionally leave feedback. I recommend the seller, the goods too. Delivery is normal.