Używany jest pilot zdalnego sterowania RM-AMU199 dla Sony HCDSHAKE33, HCDSHAKE99, LBTGPX555, MHCV5, SHAKE33, SHAKE55 Audio/Video odbiornik Używany jest pilot zdalnego sterowania RM-AMU199 dla Sony HCDSHAKE33, HCDSHAKE99, LBTGPX555, MHCV5, SHAKE33, SHAKE55 Audio/Video odbiornik

Aplikacja wsparcia: No
Kanał: 1
Sieć Bezprzewodowa: IR
Pakiet: No
Skorzystaj z: Audio / Wideo, Odtwarzacze
Częstotliwość: 433 Mhz
Numer Modelu: RM-АМУ199

• Specyfikacja

Model: RM-AMU199 ten produkt nie będzie sprzedawany w USA i nie zawiera baterii. Wysyłka wszystkie nasze zamówienia są wysyłane w ciągu 1 dnia roboczego po dokonaniu płatności cleard (za wyjątkiem weekendów i dni świątecznych) Proszę, proszę, zrozumcie, że przesyłka może być zatrzymana z powodu jakiejś nagłej sytuacji, takich jak zła pogoda, wakacje lub przeprowadzenie odprawy celnej.Jeśli przesyłka nie dotrze w ciągu okresu opóźnienia wysyłki, proszę nie wahaj się skontaktować z nami, chcielibyśmy zaoferować państwu satysfakcją decyzję.Opinie podchodzimy do naszej transakcji jak długookresowa firmy i staramy się zachować idealny oszacowanie od sprzedawcy.Naszym celem jest 100% pozytywne opinie i zadowolenie naszych cenionych klientów.Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem na zawsze, proszę, skontaktuj się z nami przed wyjazdem negatywny lub neutralny odpowiedź, aby mieli szansę rozwiązać wszelkie problemy dla ciebie.Zasady zwrotu towar musi zostać zwrócony do wymiany/zwrotu w ciągu 7 dni.Kupujący ponosi odpowiedzialność za wszystkie koszty wysyłki zwrotnej.Zanim zwrócić paczkę, proszę, sprawdź dwa razy, aby potwierdzić, że towar nie działa, i daj nam znać szczegółowe informacje, a następnie otrzymasz unikalny adres do zwrotu.Uwaga: zastrzegamy sobie prawo do weryfikacji każdy wykryty defekt.Wszystkie produkty muszą być zwracane w oryginalnym stanie,w tym oryginalne opakowanie i akcesoria.

Tagi: rmf tx310e, ansonid pilot zdalnego sterowania, remot sony tv, pilot samsung, 433 federacji ROSYJSKIEJ, pilot zdalnego sterowania sony w, 6 osiowy joystick, remot sony, st18i, przycisk rf.

• El Demonio80

todo llegó super bien y rápido...el control remoto esta muy bueno y funciona perfecto...muchas gracias al vendedor