Pudcoco Girl Cost 2Y-8Y Camouflage Girls Kids kurtka z długim rękawem i okrągłym jesienny płaszcz bluzki

Odzież Długość: Regularne
Rodzaj Tkaniny: Płótno
Kołnierz: O-Dekolt W Kształcie
marka: пудкоко
Nazwa Działu: Dzieci
Materiał: Bawełna
Typ Towaru: Kurtki I Płaszcze
Rodzaj Wzoru: Twarda
Długość rękawa(cm): Pełna
Rodzaj Odzieży: Kurtki
Styl: Modne modele
Podłoga: Dziewczyny

• Moda Dziewczyny Kamuflażu Kurtka Jesienny Płaszcz Odzież !!

Wysoka jakość i nowy 100%

Kolor: Jak Pokazano Na Rysunku

Nowości w modzie Materiał: Bawełna

Uwaga plz: jeśli twoje dziecko jest pulchne, radzimy wybrać większy rozmiar, dziękuję.Proszę, proszę odnieść się do rzeczywistej wysokości swoich dzieci i tabeli rozmiarów przed zakupem/targami.Dziękuję.

Pakiet zawiera: 1x kamuflażu kurtka

Tabela rozmiarów:

Rozmiar długość kurtki biust*2 wiek 90 43 cm 33 cm 2-3 lata 100 45,5 cm 34,5 cm 3-4 lata

110 48 cm 36 cm 4-5 lat 120 50,5 cm 37,5 cm 5-6 lat 130 53 cm 39 cm 6-7 lat 140 55,5 cm 41,5 cm 7-8 lat

Istnieje różnica w 2-3%, zgodnie z ręcznym pomiarem.

prosimy uważnie sprawdzić tabelę wymiarów, zanim kupić ten towar.

1 cal = 2,54 cm

Proszę zwrócić uwagę, że niewielka różnica w kolorze powinno być dopuszczalne ze względu na światło i ekranu.

Podgląd

Tagi: kurtka dla muzułmańskich dziewcząt, sklepy kurtki varsity, dziecięca kurtka, futro kurtka prawdziwa, fajne wiatrówka, kurtka dla dziewczynki, chroń buty, kurtka w stylu europejskim, 80 wpr, partia dziewczyna kurtka.

• Franck F

Very cool jacket! size fits on height 120) all as in the photo) thanks to everyone I recommend