XLH-541C USBHUB type-C3.1 to four 2.0 HUB 3.1 HUB hub TYPE-C one point quadrant(biały)

Dowód: NIE
Штабелируемый: No
marka: ВОНЕЦ
Pakiet: TAK

• body { font-size: 75%; color: #000; font-family: "Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: Tahoma; } #product-desc { width: 100%; height: 209px; } #description { width: 100%; height: 50%; } #details { width: 100%; height: 50%; } .UI-Box-title { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #DDD; text-Anchor: inherit; padding-top: 8px; margin: 0px; } .UI-box-body { margin: 0px; } #Tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } XLH-541c usbhub Type-C3.1 to four 2.0 Hub 3.1 Hub Hub typ-C & quot; kwadrant(biały)

Wejściowy interfejs: korzystanie z nowego interfejsu USB3.1 Type-C

Interfejs USB3.1 Type -C wynosi około 8.25*2.4 mm

Interfejs USB3.1 Type-C zawiera 24-pin terminal, który obsługuje pozytywny i negatywny wtyczkę

Szybkość transmisji danych może wynosić USB 3.1 10 Gb / s

Szeroko stosowany w Apple laptop Air 12 inch USB 3.1 output to four USB 3.0 mobile hard disk / mobile-phone / U disk interface signal source connection with OTG function, turn out is a high-speed USB 3.0 speed

Model XLH-541C

Szybkość transmisji 480 mm

Czy nie ma zewnętrznego źródła zasilania czy nie ma zewnętrznego źródła zasilania

Ilość interfejsów Macb00k

Ultra-cienki design, mini-rozmiar

Wyjściowy interfejs: cztery koncentratora USB 3.0 Hub, zgodność wsteczna z USB 3.1/2.0/1.1

Odpowiednie prezenty wydarzenia rocznicowe uroczystości, handlowe, targi, dni otwarte, inne

Kolor: biały

Materiał: ABS

Zawartość Opakowania:

1*koncentrator USB type-C 3.1 - four 2.0 HUB

Tylko powyższe treści pakietu, inne produkty nie są wliczone w cenę.

Uwaga: światła fotografowanie i różne wyświetlacze mogą spowodować, że kolor elementu na zdjęciu trochę różni się od rzeczywistego.Dopuszczalny błąd podstawowy pomiaru wynosi +/- 1-3cm

Tagi: koncentrator usb3, Hub, koncentrator usb xiaomi, PC usb, pomnóż usb, Multi usb, hub usb z zasilaczem, c koncentrator usb, koncentrator usb, rozdzielacz usb.