DC 12V 10A 4-kanałowy RF bezprzewodowy system zdalnego sterowania 1 odbiornik +3 nadajnika szkoleniowe kod prosta obsługa

Kanał: 4
Częstotliwość: 315 mhz
Numer Modelu: MYYKG-159
Skorzystaj z: Uniwersalny
marka: WIEK АОКЕ
Sieć Bezprzewodowa: RF
Pakiet: No

• 12V 4 CH 10A RF bezprzewodowy system zdalnego sterowania

4-kanałowy bezprzewodowy pilot zdalnego sterowania z 4 przekaźników.On może sprawić, że sprzęt obracać lub obracać się odwrócić, włączać/wyłączać i tak dalej .Pojemność mała ,a wydajność jest stabilna i wytrzymała, wysoka czułość odbioru

Zakres zastosowania:

Drzwi automatyczne, okna, wspinaczka sprzęt, dostęp wejścia, w górę i w dół, regulacja, Sterowanie awaryjne systemy przemysłowe i ochrona etc.

Przełącznik może być kompatybilny 2262 /2260/1527/2240 chip etc i kilka kodów bezprzewodowego pilota zdalnego sterowania.W ten sposób, może on zaspokoić czyjąś potrzebę w wyborze bezprzewodowego pilota zdalnego sterowania, ponieważ lubią z nim pracować .

Wyjście Roboczy sposób:

Jogging/natychmiastowy---- nacisnąć jeden przycisk WŁ .poluzuj palec na tym samym przycisku wył . (potrzebny jest jeden przełącznik kanałów i jeden przycisk zdalnego sterowania )

Inter-lock/zatrzaskuje - - - - - - naciśnięcie jednego przycisku włączone , naciśnięcie innego przycisku wyłączone . (potrzebny jest jeden przełącznik kanałów i 2 przyciski zdalnego sterowania

Metody nauczania i usuwania

1. Kliknij szkoleniowe kod .wskaźnik miga ,poluzuj palec ,naciśnij dowolny przycisk pilota ,dioda led miga 2 razy i się wyłącza .to oznacza, że uczysz się go z powodzeniem .

2. on może wiedzieć więcej, niż 12 szt 2262 lub 1527 chip z różnym kodem bezprzewodowy pilot zdalnego sterowania

3. usunąć/wyczyścić :kliknij przycisk uczenia się około 8 sekund , dioda led włączy się i wyłączy się , oznacza to, że informacje, które można przechowywać, został usunięty .

Dane Techniczne:

napięcie pracy :12v dc

spokojny stan :mniej niż 6 ma

temperatura pracy :-10'c do+60'c

czułość odbiornika : więcej niż-105дбм

częstotliwość pracy :315/433 Mhz można wybrać, jeśli nie ma żadnych wymagań, wyśle 315 mhz , oczywiście, to było zrobić pracę razem nie musisz dbać o częstotliwości.

napięcie wyjściowe: DC i AC opcjonalnie

prąd wyjściowy : mniej niż 3A

maksymalny prąd obciążenia:10A

70mm*50mm*18mm

Kod :nauka kodu.To szkolenie kod bezprzewodowy pilot zdalnego sterowania przełącznik (odbiornik),wyjście drogę /ścieżkę roboczą może być zmieniony ,jak ci się nie podoba, to łatwo dopasować nadajnika

nadajnik zdalnego sterowania

Bezprzewodowy pilot zdalnego sterowania

Napięcie pracy :12v dc

Pobór prądu :30 ma

Częstotliwość pracy :315/433 Mhz

Odległość transmisji:20-200 m (jest to idealna odległość . )

Typ kodowania :stały kod, szkolenia,

Sposób kodowania: stały kod lutowania

pakiet zawiera:

1*odbiornik

3* nadajnik

Tagi: 433 zestaw, pilot zdalnego sterowania qiachip, pilot zdalnego sterowania kanałem, zdalne sterowanie pojedynczy, sterowanie bramą garażową, Przekaźnik 12V HF, 12 433, przekaźnik pojedynczy, 433 цячип, 4-kanałowy nadajnik.