IKH16TT 4703 podwójna Иридиевая samochodowa świeca zapłonowa Toyota Highlander Hyundai Genesi Sonata Tana Chrysler 300, Dodge IKH16TT 4703 podwójna Иридиевая samochodowa świeca zapłonowa Toyota Highlander Hyundai Genesi Sonata Tana Chrysler 300, Dodge IKH16TT 4703 podwójna Иридиевая samochodowa świeca zapłonowa Toyota Highlander Hyundai Genesi Sonata Tana Chrysler 300, Dodge IKH16TT 4703 podwójna Иридиевая samochodowa świeca zapłonowa Toyota Highlander Hyundai Genesi Sonata Tana Chrysler 300, Dodge IKH16TT 4703 podwójna Иридиевая samochodowa świeca zapłonowa Toyota Highlander Hyundai Genesi Sonata Tana Chrysler 300, Dodge IKH16TT 4703 podwójna Иридиевая samochodowa świeca zapłonowa Toyota Highlander Hyundai Genesi Sonata Tana Chrysler 300, Dodge

Kody Referencyjne: ikh16tt
Typ: Podwójna Иридиевая Prąd Świeca Zapłonowa
Obróbka Powierzchni:
Podstawa Montażowa: Mieszkanie
marka: ОНИПЭЙ
Jakość: wysokiej jakości
Numer Modelu:
Efekt:
Wartość Opałowa: Średni
Rozmiar:
Nr Części Producenta: ИХ16ТТ 4703
Inny Numer Części: ИХ16ТТ 4703
Kraj/region produkcji samochodów: Zrób w Chinach
Marka Samochodu: Dla Toyota
Nr Części Wymiany: ИХ16ТТ 4703
* Elektrody Materiał: Podwójna Ираурита
Matetial:

• IKH16TT 4703 podwójna Иридиевая samochodowa świeca zapłonowa Toyota Highlander Hyundai Genesi Sonata Tana Chrysler 300, Dodge

Proszę upewnić się, że nasz pokój części pokrywa się z twoim oryginalnym.Jeśli numery nie pasują, proszę, skontaktuj się z nami po pierwsze, sprawdzimy, czy jest odpowiedni dla ciebie.Dziękuję za współpracę!

Jaki opis produktu naszej świece zapłonowe IKH16TT 4703 ?OE No. IKH16TT 4703 rozmiar Standardowy model No.IKH16TT 4703 certyfikaty CE, RoHS,ISO9001 marka samochodu - miejsce pochodzenia Guangzhou typ świeca zapłonowa ciężar 0.02 kg/PC płatności T/T,Western Union,Paypal i tak dalej Gwarancja 1 rok efekt system automatycznego zapłonu jakość wysoka jakość

Jakie szczegółowe obrazy naszej świece zapłonowe IKH16TT 4703 ?

Jaka opakowanie i dostawa naszym świece zapłonowe IKH16TT 4703 ?Jaki jest czas dostawy części naszej świece zapłonowe IKH16TT 4703 ?

Szacowany czas dostawy: obszar\metody ePacket China Post Air Mail DHL Global Mail DHL Express Service trwa...USA 7-12 dni 10-15 dniach 12-20 dni 3-5 dni Kanada 7-12 dni 25-35 dni 12-20 dni 4-6 dni Australia 7-12 dni 25-35 dni 12-20 dni 5-7 dni Federacja Rosyjska 7-12 dni 20-30 dni 12-20 dni ----------- wielka Brytania 7-12 dni 15-25 dni 12-20 dni 4-6 dni Europa ----------- 15-25 dniach 12-20 dni 4-6 dni Azja ----------- 8-20 dniach 12-20 dni 2-4 dni Bliski Wschód----------- 20-35 dniach 15-25 dni 5-12 dni Ameryka Południowa----------- 25-35 dniach 15-25 dni 5-12 dni Afryki ----------- 30-40 dniach 20-25 dni 8-12 dni

Dostarczymy towar klientom ePacket (około 7-12 dni do wysyłki) lub China Post Air Mail lub DHL Global Mail , jeśli chcesz wysłać towar express-usługa DHL lub w inny sposób dostawy, wystarczy wysłać do nas wiadomość.Również p lease potwierdzi poprawność swojego adresu, a jeśli chcesz zmienić adres wysyłki, po prostu nie wahaj się z nami skontaktować przy zakupie.Zazwyczaj wysyłamy zamówienia i wrzucamy numer przesyłki w ciągu 1-2 dni roboczych(od poniedziałku do piątku od 9:00 do 6:00) po zakończeniu płatności.Dlaczego wybrałeś właśnie nas?Fabryka.

Wszyscy nasi pracownicy robią wszystko, co możliwe do produkcji,wszystkie nasze produkty przechodzą rygorystyczne kontrole jakości, więc proszę, zaufaj naszej jakości!

Próbkę w domu.

Mamy próbki dla każdego produktu,więc jeśli jesteś zainteresowany,zapraszamy do naszej firmy!

Oferujemy państwu najlepszy serwis!Jakie są sposoby płatności w naszym świece zapłonowe IKH16TT 4703 ?

Akceptujemy Alipay (escrow),kartę kredytową ,warunki kredytowe dolarów .oczywiście, inne warunki płatności potrzebują w swoim dodatkowym żądaniu przed twoim zgłoszeniem .Jak western union,telegraficzne transfer...is podjęta .Możemy komunikować się online na Ali trade maneger lub zostaw nam wiadomość

Co do zwrotu i gwarancji naszej świece zapłonowe IKH16TT 4703 ?

100% Gwarancja Satysfakcji, "Punkt" !!!!!!!!Prosimy o kontakt z nami na wszelkie pytania.

Oferujemy 1 rok gwarancji na wady produkcyjne naszych produktów.

Po związku, jeśli nie jesteś zadowolony z tej transakcji, niestety, może być konieczne zwrot/zwroty i wymiana:

Oferujemy nie mniej niż 30 dni do zwrotu i zwrotu pieniędzy.Jeśli masz produkty, które mają jakiekolwiek problemy z jakością lub uszkodzone, proszę, nie wahaj się nas o tym poinformować i podać zdjęcia, wyślemy je ponownie lub zwrócimy ci pieniądze.Ale my nie przyjmiemy zwrotu, jeśli towar jest uszkodzony z powodu błędów systemów kupującego.Koszt przesyłki zwrotnej płatne przez kupującego.Proszę, daj mi dobrą opinię i 5 gwiazdek

1. wczesne potwierdzenie kupującego będzie wysoko ocenione po otrzymaniu towaru.

2. ponieważ twoja opinia jest bardzo ważna dla rozwoju naszej firmy, serdecznie zapraszamy was zostawić pozytywny komentarz jest dla nas, jeśli jesteś zadowolony z naszych produktów i usług.To zajmuje tylko 1 minutę , ale ta 1 minuta ma dla nas ogromne znaczenie. 3. proszę, daj nam szansę pomóc rozwiązać problem, zanim zostawisz dowolny neutralny lub negatywny komentarz lub otworzyć spór na miejscu.Będziemy współpracować z państwem w celu rozwiązania wszelkich problemów.Dziękuję za zrozumienie!Jak się z nami skontaktować ?

Wszelkie pytania dotyczące naszych produktów, prosimy o kontakt z nami swobodnie. 24 godziny służę ci.

Tagi: świeca zapłonowa ngk, иридиевая świeca zapłonowa elantra, chevrolet spark akcesoria fara, corolla, GY6, świeca zapłonowa, chevrolet spark, Иридиевая Świeca Zapłonowa, świeca zapłonowa denso, świeca zapłonowa gn.

• Vitor Skae

Looks good quality, haven't tried yet.. Will put again feedback when try them. Fast shipping to Finland, took only 2 weeks. At least they seem same as Denso orginal plugs.

• Fraklin Ztone

Came well packed, looks great until I put it, but I already went to such 58 thousand went, the clearance became 1,6mm, but work lie in the auto as an emergency replacement. Thank you!!!

• Renanfonseca146

The order is issued and sent promptly. Delivery to Voronezh is fast. Track tracked. Packing is good. Big carton box. Inside in the package is the main box. Candles are very similar to the original (how much I can understand) electrodes are even. Everything is clear. I did not put it yet, but I hope everything will be normal. At least the appearance is credible. Seller recommend. I will test the goods and say exactly