Odkryty taktyczna kamizelka D3CRM Tactical Chest Rig Haley Strategic Style galaktyk m81 Woodland

Typ: kask
Numer Modelu: 0
Wiek: >14 lat
Obowiązujące Ludzie: Unisex
Dowód: NIE
Styl: Do połowy przykryty
Materiał: BRZUSZNEJ PRASA
Sport: Inne
Obwód Głowy: 0
Sezon: Uniwersalny

• Zdjęcia i opisy

Dostawa:

Wysyłamy produkty na całym świecie.Wysyłamy zamówienia w ciągu 1-2 dni roboczych po dokonaniu płatności.Nowa zanurzone od powietrza-mail poczta wieloryba, osiąga większość z krajów wśród 15 do 22 dni.

Jeśli musisz wybrać EMS,prosimy o kontakt z nami.Ale trzeba naliczyć dodatkowe koszty transportu.

Termin dostawy zależy od miejsca docelowego i innych czynników, może on potrwać do 25 dni.Jeśli nie otrzymasz towar przez 25 dni, prosimy o kontakt z nami, badamy i rozwiążemy problem dostawy.

Zasady zwrotu:

Jeśli nie jesteś zadowolony, kiedy otrzymasz swój towar, należy go zwrócić w ciągu 7 dni w celu wymiany lub zwrotu pieniędzy.Proszę, skontaktuj się ze mną, zanim go zwrócić.

Koszt frachtu powinny być uiszczane przez nabywcę.

Innych Zasad:

1.na wszystkie e-maile odpowiemy w ciągu 1 dnia roboczego.Jeśli nie otrzymałeś odpowiedź, uprzejmie prosimy o ponowne przesłanie wiadomości e-mail, a my odpowiemy jak najszybciej.

2.Tylko Poważny Kupujący!Proszę, postaw zakład tylko wtedy, jeśli zgadzasz się ze wszystkimi warunkami.Kontakt: jeśli masz jakieś problemy.Proszę

Kontakty.

Jeśli masz jakieś problemy.Proszę, skontaktuj się z nami .

Tagi: Hayley, d3cr, Hayley Quinn, taktyczna kamizelka, taktyczny hełm mukut, страйкбольный kamizelka, urządzenie CBT, żelazny hełm armii, skrzynia, wielokomorowy wojskowy kamizelka taktyczna molle.