12 / 24V Car Truck Air diesel postojowe ogrzewanie iskry świecy zapłonowej części uniwersalne akcesoria samochodowe

Nr Części Producenta: jak szczegóły
Podstawa Montażowa: Mieszkanie
* Elektrody Materiał: Normalny
Kody Referencyjne: jak szczegóły
Nr Części Wymiany: jak szczegóły
Kraj/region produkcji samochodów: Chiny
Inny Numer Części: jak szczegóły
Wartość Opałowa: Średni

• 12 / 24V samochód ciężarowy powietrze Diesel postojowe ogrzewanie iskry zapłonowej wtyczkę akcesoria

Dane techniczne:

Dobra kompatybilność i wysoką przydatność.

Wysoka moc i dobre wyniki w zakresie bezpieczeństwa.

Prosta instalacja i łatwa obsługa.

Nadaje się do Eberspacher D2 D4 D4S.

Nazwa Produktu: Świeca Zapłonowa

Materiał: Ceramika + Plastik + Metal

Napięcie: 12/24

Moc: 88W-98W

Prądu: 4,8-5,5 A

Cechy: wytrzymały, łatwy w instalacji, akcesoria samochodowe

Długość: 26,3 cm/10,35 cala (ok.)

Uwagi:

Ze względu na różnice w oświetleniu i ustawieniach ekranu kolor elementu może się nieco różnić od zdjęcia.

Proszę pozwolić na niewielką różnicę w wielkości z różnych ręcznych pomiarów.

Pakiet Zawiera:

1 x świeca zapłonowa

Tagi: blask świec, podgrzewacz świec żarowych, diesel świeca żarowa, grzewcza elektryczna, титанфолл, podgrzewacz skrzyni Korbowej, 12-świeca żarowa, ceramiczny podgrzewacz IR, do grzejnika, 2 GB karty vga.