Nowy pilot zdalnego sterowania do Sony DAV-DZ830W DAV-FX500 DAV-DZ850KW DVD Home Theater System

Częstotliwość: 433 Mhz
Kanał: 3
marka: Mownxih
Skorzystaj z: Audio / Wideo, Odtwarzacze
Sieć Bezprzewodowa: IR
Pakiet: No

• Opis

1. 100% Nowy Wysokiej Jakości Pilot Zdalnego Sterowania

2. mini zamówienie wynosi 1 sztukę, baterie nie są dołączone do zestawu

3. Standardowy pakiet z zabezpieczeniem przed folie pęcherzykową

4. Uwaga:jest to wymiana pilota zdalnego sterowania,nie możemy zagwarantować,że wszystkie funkcje przycisków są w pełni zgodne z oryginalnym modelem,ale podstawowa funkcja działa dobrze,jeśli potrzebna jest specjalna funkcja, proszę sprawdzić układ przycisków obrazu dokładnie, jeśli on odpowiada twoim potrzebom.Dziękuję

Gwarancją

1. Wszystkie produkty zostały przetestowane w dobrym stanie i są wysyłane w ciągu obiecanego terminu dostawy.

2. Jeśli nie masz potrzeby w produkcie, proszę wrócić do nas w ciągu 7 dni na zwrot pieniędzy, kupujący ponosi odpowiedzialność za koszty wysyłki.

3. Jeżeli część niepełnosprawne wśród 3 miesięcy,możemy wysłać do ciebie wymianę bez dodatkowych opłat lub zaoferować zwrot po otrzymaniu wadliwego przedmiotu.

Opinie

Cenimy twój biznes, jeśli jesteś zadowolony z naszych produktów i usług, proszę zostawić nam pozytywną opinię,która jest niezwykle ważne, aby nasz sklep stał się silniejszy, twoje uznanie sprawi, że będziemy bardziej pewni siebie w rozwoju biznesu i konserwacji ciebie lepiej.

Uwaga: klienci w Rosji muszą podać swoje imię i nazwisko, w tym nazwisko rodowe!

Powodzenia i wesołych licytacji !!

Tagi: zarządzanie dvd sony, pilot zdalnego sterowania telewizor, ansonid pilot zdalnego sterowania, kino domowe głośniki, obiektyw odtwarzacza DVD sony, Boombox, pilot zdalnego sterowania sony w, flex psu, system kina domowego soni, sony tv kino domowe pilot.